Mit navn er Saloumeh Melat-Oxfeldt og for mig er kropsterapi en behandlingsform, der bygger på tanken om sammenhæng og helhed mellem det psykiske og det fysiske.

Mange af os trækkes dagligt med små skavanker eller problemer, som vi har svært ved at komme af med, da vi ofte kun får behandlet skaden lokalt, men ikke den bagvedliggende årsag.

Kropsterapi frigør fysiske og psykiske spændinger, og kan på den måde hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger, smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depressioner.

Behandlingen er et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

En behandling hos mig er baseret på forskellige massageteknikker, åndedræt teknikker, akupressure og zonetryk, mobiliserende led frigørelse og eventuelt samtale og coaching, der tilsammen har en rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber.

Behandlingen vil have fokus i at forbinde det fysiske og det psykiske gennem et holistisk syn på mennesket- men er på ingen måde mystisk.

En behandling hos mig tager udgangspunkt i, hvor du er i livet og hvad du har med i rygsækken og vi vil sammen finde ud af hvad lige netop du har brug for, og hvad der skal til for at du ikke føler dig psykisk eller fysisk begrænset.

Jeg inddrager samtale i arbejdet og opfatter mit lokale som et frirum, hvor du kan får mulighed for at være dig selv, mærke indad og skabe de ændringer, du ønsker i dit liv og/eller i din relation til andre mennesker.

Mine egne livsudfordringer har lært mig, hvordan jeg hjælper dig med at genfinde balance og overskud,

selvom om du er udfordret af smerte, søvnløshed eller stress.

Glæder mig til at hjælpe dig med at finde balancen igen. 

For mere info se: www.kropogsind.com eller Facebook siden: Krop og Sind- Alt i Et.

Booking:

Tlf.: 28718636

Mail.: s.melatoxfeldt@gmail.com

Priser:

Priserne er inklusiv omklædning og samtale, første gang er behandlingen på 75 min til samme pris.

Voksne:  650kr/60 min.

3 x 60 min: 1.800 kr.

5 x 60 min: 2.900 kr.

Pensionister/studerende: 550 kr./ 60 min.

Børn under 12 år: 450kr/ 60 min

Betaling Mobilepay eller kontant.

Husk at afbestille mindst 24 timer – ellers opkræves du det fulde beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.