Hanna Dalsgard’s karriere i bevægelsen begyndte i en tidlig alder med konkurrencedygtig gymnastik og danse træning på Færøerne og Danmark . Dette førte til en BH (Hons) i Contemporary Arts ( Dance) fra Northern Skolen for Moderne Dans , University of Leeds. Mens hun arbejdede som professionel danser udviklede hun en stor interesse i Pilates og blev Body Control Pilates certificeret i 2002 ,og er siden blevet den første Body Control Pilates Studio Master Trainer .

I søgen efter mere dybde forståelse og lærdom, startede Hanna for et par år siden at studere ved CHEK Institute, San Diego og er nu den eneste kvinde i Danmark , og 1 ud af få i hele verden, der er kvalificeret som en Master CHEK Practitioner og HLC Level 3 , og golf biomekanisk .

Da Hanna gjorde hendes første pre req for Exercise Coach, vidste hun, at hun var på den rigtige spor for hende, og hun havde bare at fortsætte. Hun er meget interesseret i den mentale følelsesmæssige side , og hvordan dette påvirker kunden, og derfor var hendes tese ‘ Emotions Trapped “hidden ” in the Physical Body’ . Denne afhandling vil være tilgængelig ved CHEK institut i nær fremtid.

Hanna fortsætter sin udvikling , og er altid på jagt efter mere information om undersøgelser , nemlig som et PPS Succes studerende , kurser med Emma Lane , John McMullin ect, ect. . Jo flere værktøjer , hun har får i sin kasse , jo mere hun kan hjælpe med at helbrede sig selv og andre.

Hanna bruger sin voksende viden som en bevægelse specialist , terapeut og massør som redskaber til at arbejde mere i dybden med sine klienter og finde ind i roden af deres blokeringer eller skader.

I 10 år har Hanna drevet virksomheden PilatesDK. Det har været 10 fantastiske år, med masser af udvikling.

Hanna er med PilatesDK enormt stolt af at kunne sige, at hendes drøm er blevet en realitet!. At give den gode pilates træning videre igennem dygtige instruktører, der så kan undervise mangfoldigheden. Der er blevet uddannet så mange dygtige instruktører, der nu driver selvstændige virksomheder indenfor pilates og det er fantastisk, da Body Control Pilates metoden nu er blevet udbredt over hele Danmark.
Samtidig har PilatesDK hele tiden været basen, hvor kvaliteten og udvikling er i fokus frem for kvantiteten. Dette medvirker at kunder og instruktører søger tilbage når de har brug for ny udvikling eller hjælp.

Hanna har udviklet trænings dvd’er:

Intensiv Pilates Træning Niveau 1,2 &3.
Intelligent Pilates Træning.

Har i samarbejde med Gigtforeningen været med til at udvikle trænings App’en: Pause Bogie.

Hanna er jævnligt beskrevet i artikler, hvor hun har hjulpet personer med deres skader og skavanker, samt er hun også sundheds ekspert skribent med artikler til aviser og magasiner.

Hanna har særlige workshops og masterclasses for andre lærere, instruktører,terapeuter og behandlere på en regelmæssig basis. Hendes passion ligger i at arbejde i dybden med de enkleste øvelser og teknikker. Mere hun lærer, jo mere hun kræver fra de mest simple øvelser. less is more!

Kontakt Hanna for at høre hvordan hun kan hjælpe dig – Tlf 22 42 30 98

1 tanke om “Hanna Dalsgard

  1. Pingback: 3suckling

Der er lukket for kommentarer.