Helle har op igennem hele hendes liv, fra hun var 5 år til nu, været fysisk aktiv og meget hurtigt blev der sat forskellige mål. Gymnastik på gymnastikgården/the flying superkids, var første møde med bevægelse samtidig med at hun svømmede, som hurtigt blev på konkurrenceplan. Dansen hen af vejen overtog hendes fulde fokus og senere blev hun uddannet på Balletakademien i Stockholm og har siden endt uddannelse arbejdet som danser. Da hun første gang får en AHA-oplevelse med sin Pilates træning mærker hun, hvad det betyder for hendes dans, og hun holder fast i Pilates, som hun vælger at uddanne sig i, og hun beskriver sig selv som værende Pilates nørd. Hun er uddannet i Stott systemet og udover matwork, reformer og andet udstyr har hun taget en ekstra uddannelse/forløb i Stott regi, der hedder injuries and special populations. Hun bruger meget tid på hele tiden at mærke og fordybe sig ved at teste på egen krop, for netop at guide og give de rigtige cues/stikord for at få bevægelse i det område, hun ønsker en effekt i. Helle videreuddanner sig løbende for hele tiden at kunne bygge nye lag på hendes formidling af Pilates og resultater til hendes kunder.

Helle ønsker at alle får en og gerne mange AHA-oplevelser med Pilates. AHA-oplevelser, der er med til at skabe en forståelse for sin egen krop, kropsbevidsthed, redskaber til selv at kunne arbejde med sin krop og holde den gode neutrale holdning fra top til tå. – Det kræver tålmodighed, men det er det hele værd. Hun gør sit absolut ypperste for at alle når dertil.

Som udgangspunkt er hendes fokus at via bevægelse skabe frihed i kroppen samtidig med at mærke en styrke, et stærkt center og en energi, der stråler. Alt dette starter med en god vejrtrækning!

Helle ville ønske at flere topatleter fandt vejen til Pilates (den gode Pilates), for at tilgå den fysiske træning i et dybere lag i kroppen og via den vej undgå skader da stabiliteten øges. – forbedre sine tider, skud, rotationer eller, hvad der skal arbejdes på, for at få bedre resultater.

Hun arbejder med musikere og skuespillere og netop via vejrtrækning, bevægelse og styrke skaber de stabilitet og forståelse for, hvordan de via deres egen krop dygtig gøre deres eget fag.

Men ligegyldig, hvilken titel man bærer rundt på, ung som gammel – I sidste ende handler det om en kemi, en tryghed og forståelse for hinanden, der skaber det gode miljø, et rum, hvor der er plads til at teste og udvikle sig. Et rum, hvor der er plads til at være i den tilstand, man nu engang er i.

FRIHED TIL AT VÆRE

Kontakt mig på:

Mail:

hfriang@hotmail.com

eller

Tlf.nr.:

22312148

Jeg har tider fra tidlig morgen til sen aften hver mandag – som udgangspunkt.

Mulighed for at få en fast tid.

Priser:

Enetimer:

10 turs kort a´ 60min:

”Resten af året” – pris / ”lær mig at kende i ROH studiet” – pris.  7000kr.  Fra 2024 7500kr.

5 turs kort a´ 60 min:

”Resten af året” – pris / ”lær mig at kende i ROH studiet” – pris.  3750kr.  Fra 2024 4000kr.

 

Luksus timer a´ 90min:

10 turs kort: 10.500kr.

5 turs kort:      5450kr.

1 gang:            1200kr.

 

Duet timer:

Find en du vil træne med.

10 gange pr. person: 3800kr.

5 gange pr. person:   2000kr.