Workshop Introduktion til MediYoga AFLYST! NY DATO KOMMER SNART.
Lørdag den 7 oktober kl. 10-12.
Pris 350 kr.
Book din plads her

MediYoga er et fantastisk værktøj, hvis du vil reducere stress i kroppen og genopbygge din krop og resourser.
MediYoga er en rolig, blid yogaform, der fokuserer på vejrtrækning, afslapning, bevægelse og meditation. Øvelserne er lette og udføres på en yogamåtte eller en stol. Alle kan være med uanset alder, kropstype, flexibilitet og forudsætninger og kan også fungerer for dig med særlige udfordringer så som smerter, stress, søvnproblemer eller uro i krop og sind.
Workshopens formål er at give dig en introduktion til MediYoga og give dig værktøjer til at skabe balance i dybden for at imødekomme den stærke vitalitet, der eksisterer i dig.
MediYoga er en svensk udviklet terapeutisk yoga form, forankret i den klassiske Kundalini Yoga. MediYoga er udviklet gennem forskning i samarbejde med sundhedsvæsenet i Sverige.
MediYoga er grundlagt og udviklet af Göran Boll ved Institut for Medicinsk Yoga, IMY i Stockholm.
Læs mere på mediyoga.se
Om Kirstine:
Dans, bevægelse og træning har altid været en stor del af mit liv. Jeg har arbejdet som danser, koreograf, projektleder og pedagog i over 15 år, med hele Europa som min arbejdsplads.
Min krop altid har været mit prmære arbejdsredskab, og ofte er jeg blevet draget til de mere extreme fysiske udtryksformer, hvilket har krævet extra fokus på at holde kroppen stærk.
Min Yoga rejse startede i slutningen af 1990’erne med Ashtanga og Bikram Yoga og jeg udviklede hurtigt et kærligt forhold til Yoga. Under min dansekarriere så jeg primært yogaen som et fysisk værktøj til at holde sig i form og forebygge skader. Det var kun langt tid senere, i mit møde med MediYogaen, at jeg udviklede et, på flere plan, intimt forhold til Yoga.
Jeg ligger in min undervisning og kropsbehandlinger stort fokus på at skabe et trygt rum. Et rum hvor du har mulighed for at være nærværende med dig selv og din krop. Et accepterende og balanceret rum.

32 tanker om “Introduktion til MediYoga

 1. Spoiskese

  On that note, the lube didn t burn, sting or make me itch during or after use, nor did it irritate my skin or cause an infection something I ve had issues with when it came to lesser quality lubes that were filled with glycerin cialis buy online He has spent long years in the industry to have rich industrial experience enabling us to understand the varied requirements of our clients

 2. Desmond

  Thank you a lot for sharing this with all of us you actually
  recognise what you’re talking approximately! Bookmarked.
  Please also talk over with my web site =). We can have a hyperlink trade arrangement among
  us

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.